УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ - TERMS OF USE

Криейтив Комънс договор

LIFELONG LEARNING. УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ

Ако не е указано друго, съдържанието е лицензирано под Creative Commons Признание-Некомерсиално-Без производни 3.0 Нелокализиран License и други версии. Всеки материал е с връзка към източника. Ползвай само некомерсиално с линк към engivanivanov-mayorofsofia.blogspot.com

Copyright - информацията е такава, каквато е и само създателите носят отговорност за достоверността й. Представени са мнения, оценки, анализи, разкрития, теми и новини с цел по пълно информиране и използване при разработка на теми и образователни помагала. 


Всеки източник, информацияилюстрация и видео е с авторски права! Не ползвай комерсиално без съгласие!

… ОР+ (за да знаеш повече), е връзка към източника и разширения текст.

ГАРАНЦИЯ И ОТГОВОРНОСТ

В блога engivanivanov-mayorofsofia.blogspot.com е събрана основна част от информацията по темата, като нейния обхват и смисъл е разширен с връзки към други източници. Информацията е такава, каквато е. Тя отразява единствено мнението на автора. Изолиране на информация от възможностите за глобално ползване е ограничаване на знанието.

Съдържанието е лицензирано под Creative Commons Признание-Некомерсиално-Без производни 3.0 Нелокализиран License и други версии.

Как ще се използват изображения, снимки, видео, текстове и друга информация за лична осведоменост, образователни задачи или помагала, зависи единствено от субективната оценка и анализ на нейната достоверност, обективност, пълнота и полезност. Отговорност за това и последиците носят само ползващите я. Ако имате съмнения, не ползвайте такава информация.

Маркиране на текст е насочване към въпроси, теми или проучвания, които могат да бъдат използвани в образованието.

Предназначение - за образование през целия живот.